Images tagged "johan-bjorklund"

0 Responses to Images tagged "johan-bjorklund"

 1. Seppo Hanste sanoo:

  Jazz-kalenteri: http://bit.ly/jazzlista
  Mobile-versio: http://bit.ly/jazz-lista_mobile
  (tunnus: jazzlista@gmail.com salasana: livejazz)

  Nähdään live-jazzin merkeissä!
  terv. /SHa
  ********************************************************************
  Seppo Hanste
  The first official JAZZ DIGGER of Finland (2008)
  bestowed by The Organization of Finnish Jazz Musicians

 2. Täydellinen postaus näin loman alla. Nyt on aikaa ja hyvä syy tutustua mahdollisimman moniin mainitsemistasi levyistä. Kiitokset listan lisäksi musiikin ja artistien taustoittelusta.

 3. Ari Salo sanoo:

  Terve Jukka,

  Olen Vantaalla opena ja tämä oli musiikkinäytteineen virkistävintä tänä syksynä. Tuosta kokeellisesta esityksestä en niin kovin tykästynyt, mutta muuten loistavia esityksiä.

 4. Jani sanoo:

  Hauska lista, pitää laittaa korvan taakse ainakin noi pari ekaa. On muuten tosi siisti levynkansi tossa Dalilndeon albumissa!

 5. johanns sanoo:

  Tekniikka pelaa jotenkuten, mutta tunnelma on kuin kameraseuran kuvausharjoituksista: ”liikkumatta kaikki, otetaan vauhdikas kuva”

 6. jeeves sanoo:

  Mainio tunnelma, melkein kuulee jään ritinän.

 7. Marja Laurikainen sanoo:

  Muoria hävettää se että sanaa kansallismielinen joka on sama kuin isänmaallinen käytetään rasismin synonyymina… ei rasismi ole isänmaallisuutta eikä kansallismielisyyttä… tai jos se nyt jonkun mielestä on sama asia niin menköön äkkiä suomenkielen kielikurssille… (närkästynyt).
  Rasismin voisi kääntää kai parhaiten muukalaisvihamielisyydeksi. Se, että rakastaa omaa synnyinmaataan ja isänmaataan, on arvokas asia, eikä mikään hävettävä ja huono asia.

 8. Kiitos kirjoituksesta. Ymmärrän että ihmisiä uusi ja tuntematon pelottaa, mutta tosiaan: pelkäämisellä ja pelottelulla ei päästä eteenpäin. Itse olen veteraani-isältäni oppinut avarakatseisuutta ja pyytettömän auttamisen merkitystä.

 9. Terttu Korpela sanoo:

  Hyvä Jukka. Tuntu tosi hyvältä lukea järkevää kirjoitustasi.
  Tuli vähän parempi olo artikkelisi lukemisen jälkeen.
  Kiitos sinulle ja hyvää jatkoa

 10. Ihmiset varmaan ymmärtävät sanoja eri tavoilla. Itse en pidä kansallismielisyys-sanaa isänmaallisen synonyymina. Kansallismielisyys tuntuu minusta ahtaammalta ja kapeammalta käsitteeltä.

 11. Päivi Pukero sanoo:

  Ainakin Kärppien (ja jääkiekkomaajoukkueen) Lasse Kukkonen yritti puhua ihmisyyden puolesta. Osa kannattajista raivostui.

  http://www.ksml.fi/yhteiso/blogit/pressiboksi/kukkonen-puhui-ihmisyydesta-someraivo-repesi/2121957

 12. Marko Mäki sanoo:

  Kukaan ei ole ahistellut ketään auttajia. Ainoastaan pieni ryhmä käynyt kuvaamassa paikkoja. Siitä oli ilmoitettu poliisille, että tuntee olonsa turvattomaksi. Kemin koulun pihalla 2 irakilaista äijää kuvannu lapsia ja torniossa olivat kerenny laittaa naamakirjaankin kuvan siitä tytöstä. Minä henkilö kohtaisesti haluan Suomen säilyvän turvallisena maana, jossa lapsemme ja heidän lapset voivat turvallisesti liikkua. Missä vaatetuksessa haluavat. Sinun on turha lietsoa pelkoa näistä valokuvaajista ne auttavat myös sinua jos joudut pulaan. Kaikkien etu on että suomi säilyy ennallaan.

 13. Marko, kommenttisi ei näyttäisi liittyvän millään lailla kirjoitukseeni.

 14. Kiitos Jukka kun sain lainata kuviasi. Erinomainen juttu!

 15. Harry Back sanoo:

  ”– en julkaise epäasiallisia kommentteja
  – vedän itse rajan asiallisen ja epäasiallisen välille”
  Uskon ja oletan, että kaikki kirjoitukset, jotka eivät nuoleskele tätä trendikästä maahanmuuttajahysteriaa, poistetaan, vaikka sen sisältö olisi kuinka asiallista ja totta.

 16. Harry, ainakin julkaisin epäluuloisen heittosi!

 17. Juhani Keskinen sanoo:

  Moikka! Konserttivideon sävellys on esikoisLP:n vitoskappale ”Happy Ending?”.

 18. Kiitos tiedosta

 19. Heikki sanoo:

  Täytyypä etsiä kuunteluun. Aikaisemmin on tuttu uudempi Structures-levy johon on tallennettu älyttömän hyvää jamia yhdellä mikillä.

 20. Rauli Laine sanoo:

  Onko Leena Pohjola sukua Pekka Pohjolalle?

 21. En tiedä. Ketä Leena Pohjolaa tarkoitat? Ainakaan Petri Nevalaisen Pohjola-elämäkerran hakemistossa ei mainita Leena Pohjolaa. Kirja on siis ”Pekka Pohjola. Bassokenraali”, Kustannus Jalava 2003.

 22. Pertti Kinnunen sanoo:

  Kiitos Taylor-jutusta.Raahen keikkahan tallennettiin A-datille (meikäläisen omakustanteena) Sjöströmin toivomuksesta, muttei kuitenkaan levyksi toteutunut. Tampereelta tallentui tietysti radionauha, muttei sekään levyksi yltänyt. Onhan näitä tallenteita tietysti kilometreittäin…

 23. Tuolla Raahen tallenteella olisi varmaan kiinnostuneita kuulijoita. Siltä bändiltä ei ilmeisesti ole virallista levyä koskaan julkaistu.

 24. Tomi Virtanen sanoo:

  Ei ole myöskään julkaistu Anthony Braxtonin (Taylor,Braxton,Parker,Oxley) kanssa Lontoossa 2007 tehtyä nauhoitusta.

 25. Heikkk Ahtola sanoo:

  Hei. Kiitos käynnistä, arviosta ja blogista. Linkkasin sen kerhon fb-sivulle.
  Hieno ilta minunkin mielestäni. Päällekkäisyyksien takia hiukan jännitti riittääkö yleisöä. Ja olihan sitä niin että tunnelma syntyi. Artistitkin viihtyivät. Signe oli myös minulle uusi tuttavuus. Jäi pysyväksi kaveriksi.

 26. Päivitysilmoitus: AINON “Drought” out now – We Jazz