Outi Tarkiainen – Into the Woodland Silence

Säveltäjä Outi Tarkiaisen, laulaja Aili Ikosen ja Norrbotten Big Bandin uusi levy ”Into the Woodland Silence” (Fredriksson Music) julkaistaan Porin jazzfestivaaleilla ensi viikolla. Levy on äänitetty osittain livenä Tukholman Faschin-klubilla syksyllä 2011 Norrbotten Big Bandin kiertueen yhteydessä ja osoittain studiossa Luulajassa keväällä 2012.

2013-07-08 11:49 page #0

”Into the Woodland Silence” esittelee joukon Tarkiaisen sävellyksiä, joista laaja nimisävellys on alunperin UMO:n tilausteos. Laulusolisti Aili Ikonen laulaa lähinnä Sirkka Turkan, Eeva-Liisa Mannerin ja Mirja Mäkelän teksteihin perustuvat laulut. Lisäksi Tarkiainen toimii Norrbotten Big Bandin kapellimestarina.

Kokoonpano esiintyi myös Haaparannalla ja kolme konsertista kuvaamaani valokuvaa päätyi mukaan levyn kansilehtiseen. Ohessa pari kuvaa lehtisen sivuista näytteeksi ja alimpana myös levyn kansi.

2013-07-08 11:42 page #1

tarkiainen3

Kirjoitin tuolloin konsertista arvion, joka julkaistiin Pohjolan Sanomissa 12.9.2011. Arvio on luettavissa myös täällä blogissa: Jazzia runoilijoiden teksteistä.

Kategoria(t): Jazz, Valokuvaus Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.