Uutta Instagramissa

Sivun yläreunaan päivittyy nyt Instagram-tilini neljä viimeisintä valokuvaa. Klikkaa ”Load More…” ja näet lisää kuvia.

PrintFriendlyJaa sivu
Tallennettu kategorioihin Valokuvaus | Avainsanoina | Jätä kommentti

Vuoden valinnat 2014

vuoden_valinnat2014

On jälleen vuoden valintojen aika. Valinta oli vaikea ja näin listalle valikoitui peräti 22 albumia. Lista on tietenkin täysin subjektiivinen ja levyjen esittelyjärjestys on satunnainen.

Vuoden laululevyt

 • Lina Nyberg: Sirenades (Hoob Records, 2014).
  Lina Nyberg on osoittanut hallitsevansa perinteisen jazzohjelmiston jo vuosia sitten, eikä hänen tarvitse turvautua popmusiikin latteuksiin. Lue lisää: Sirenades – salaperäinen ja jännittävä
 • Ounaskari, Heinilä, Willemark, Jormin: Years (Eclipse Music, 2014)
  Jazzin, kansanmusiikin ja improvisaation palaset loksahtavat kauniisti paikoilleen. Lue lisää: Laulumusiikkia perusohjelmiston ulkopuolelta.
 • Norma Winstone: Dance Without Answer (ECM, 2013). Kuulas piano ja ilmeikäs bassoklarinetti kietoutuvat Winstonen tumma lauluäänen ympärille. Lue lisää: Laulumusiikkia perusohjelmiston ulkopuolelta.

Vuoden pianotriot
Pianotriojen musiikkia julkaistaan jopa liian paljon, mutta koska pidän pianotrioista, oli listalle pakko ottaa peräti viisi levyä. Ne ovat kaikki varsin erilaisia, mikä kertoo kokoonpanon kyvystä taipua moneen suuntaan.

 • Jussi Fredriksson Trio: ? (Fredriksson Music, 2014)
  Fredrikssonin trio hallitsee modernin pianotriojazzin ilmaisun vakuuttavasti ja ”?” on napakka, moni-ilmeinen kokonaisuus.
 • Moskus: Mestertyven (Hubro Music, 2014)
  Norjalaisen trion musiikki rakentuu minimalistisen toiston avulla rakennetun jännitteen varaan. Lue lisää: Kohti uusia suuntia – Moskus: Mestertyven.
 • Phronesis: Life To Everything (Edition Records, 2014)
  Trion liveäänitys svengaa vallattomasti. Lue lisää: Nuorta ja tuoretta jazzia.
 • Joona Toivanen Trio: November (Cam Jazz, 2014)
  Vähäeleinen levytys kieltämättä henkii nimensä mukaista hiljaista valoa. Lue lisää: Marraskuuta, maisemia ja saksofonin poltetta.
 • Michael Wollny Trio: Weltenraum (ACT Music, 2014)
  Weltenraum on melodisesti vahva ja tunnelmiltaan väliin surumielisen romattinen levy. Lue lisää: Nuorta ja tuoretta jazzia.

Vuoden jäähyväiset

Vuoden kamarijazzit

 • Sid Hille Contemporary Collective: Outer Space (From The Perspective of My Record Player) (Satna Music, 2014)
  Sid Hillen kollektiivin kvartettiversion pitkä improvisaatio on kuulas, runollinen ja luonnollisesti etenevä musiikillinen matka.
 • Matt Ulery: In The Ivory (Greenleaf Music, 2014)
  Amerikkalaisen basistin ja säveltäjän hieno levytys on älykästä, lämmintä ja puhtaan kaunista musiikkia. Lue lisää: Kiehtovan omaperäinen – Matt Ulery: In the Ivory

Vuoden perinnejazzit
Jazzin pitkään perinteeseen voi suhtautua kovin monella eri tavalla. Kolme valintaani tuovat esille erilaisia tapoja käyttää perinnettä uuden musiikin lähtökohtana.

 • Dave Douglas & Uri Caine: Present Joys (Greenleaf Music, 2014)
  Trumpetisti Dave Douglas hakee innoitusta vanhasta ja primitiivisestä kuoroperinteestä. Lue lisää: Dave Douglas & Uri Caine: Present Joys – aitoa juurimusiikkia.
 • Jonas Kullhammar: Gentlemen (Moserobie Records, 2014)
  Saksofonisti Jonas Kullhammar sävelsi musiikin Mikael Marcimainin elokuvaan ”Gentlemen”, joka perustuu Klas Östergrenin samannimiseen romaaniin (suom. ”Herrasmiehet”). Musiikki tuorestaa tyylikkäästi 1960- ja 1970-lukujen ruotsalaisen jazzin klassisen soundin.
 • Tom Rainey: Obbligato (Intakt Records, 2014)
  Rumpali Tom Raineyn johtama kvintetti pelkistää jazzstandardit ohimennen vilahtaviksi vihjeiksi ja katkelmiksi. Lue lisää: Tom Rainey: Obbligato – ohivilahtavia jazzstandardeja.

Vuoden muhkeat yhtyesoundit

Vuoden yhteenveto

 • Marc Ducret: Tower-Bridge (Ayler Records, 2014)
  Ranskalainen kitaristi huipentaa merkittävän Tower-sarjansa musiikin monumentaaliseen konserttilevytykseen.

Vuoden saksofonisti
Saksofonisti Mark Turner on ollut minulle toki nimenä tuttu, mutta vasta tänä vuonna tulin kunnolla kuunnelleeksi hänen soittoaan. Turner on vahvasti esillä kolmella vuonna 2014 ilmestyneellä ECM-levyllä sekä rivimiehenä että pitkän tauon jälkeen ilmestyneellä omalla albumillaan.

 • Billy Hart Quartet: One Is The Other (ECM, 2014)
  Musiikin voima ei olekaan spontaanissa revittelyssä, vaan sävellysten hahmojen rajaamien ja rytmin liikkeessä väreilevien veistosten täydellisyydessä. Lue lisää: 2 x Billy Hart Quartet – Kohottavaa jazzia
 • Stefano Bollani: Joy in Spite of Everything (ECM, 2014) Italialaisen pianistin amerikkalais-tanskalainen kvintetti soittaa lämmintä ja onnellista musiikkia
 • Mark Turner Quartet: Lathe of Heaven (ECM, 2014)
  Turnerin hienovarainen ja tummasointinen tenorisaksofoni saa kumppanikseen Avishai Cohenin kirpeän trumpetin.

Vuoden vanhat toverit
Wigwam-yhtyeen ensimmäisen version voimahahmot Jim Pembroke ja Jukka Gustavson osoittavat uusilla levyillään olevansa hyvässä vireessä. Kummankin levy nousee kirkkaasti nostalgisen muistelumusiikin yläpuolelle.

 • Jim Pembroke: If The Rain Comes (TUM Records, 2014)
  Pembroken yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen tekemästä soololevystä tuli samalla levyn tuottajan Otto Donnerin muistolevy.
 • Jukka Gustavson & Hoedown: Mountain Information (Rockadillo Records, 2014)
  Gustavson laulaa komeasti ja hänen urkujen soittonsa vakuuttaa. Suuri kiitos levyn onnistumisesta kuuluu myös Hoedown-yhtyeelle.

Vuoden valinnat 2014 aakkosjärjestyksessä

Angles 9: Injuries (Clean Feed, 2014)
Stefano Bollani: Joy in Spite of Everything (ECM, 2014)
Dave Douglas & Uri Caine: Present Joys (Greenleaf Music, 2014)
Marc Ducret: Tower-Bridge (Ayler Records, 2014)
Jussi Fredriksson Trio: ? (Fredriksson Music, 2014)
Jukka Gustavson & Hoedown: Mountain Information (Rockadillo Records, 2014)
Billy Hart Quartet: One Is The Other (ECM, 2014)
Sid Hille Contemporary Collective: Outer Space (From The Perspective of My Record Player) (Satna Music, 2014)
Keith Jarrett – Charlie Haden: Last Dance (ECM, 2014)
Jonas Kullhammar: Gentlemen (Moserobie Records, 2014)
Moskus: Mestertyven (Hubro Music, 2014)
Lina Nyberg: Sirenades (Hoob Records, 2014)
Ounaskari, Heinilä, Willemark, Jormin: Years (Eclipse Music, 2014)
Jim Pembroke: If The Rain Comes (TUM Records, 2014)
Phronesis: Life To Everything (Edition Records, 2014)
Tom Rainey: Obbligato (Intakt Records, 2014)
Sound & Fury: Pulsacion (Ektro Records, 2013)
Joona Toivanen Trio: November (Cam Jazz, 2014)
Mark Turner: Lathe of Heaven (ECM, 2014)
Matt Ulery: In The Ivory (Greenleaf Music, 2014)
Norma Winstone: Dance Without Answer (ECM, 2013)
Michael Wollny Trio: Weltenraum (ACT Music, 2014)

Tallennettu kategorioihin Jazz, Valon kuvia suosittelee | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Vastasin haasteeseen


 
Vastasin Instagramissa saamaani kuvaushaasteeseen, jonka nimenä oli ”Ljusbild/Valon kuva”. Tavalliseen tapaan tehtävänä oli kuvata aiheesta viisi kuvaa. Valitsin haastekuvat arkistostani ja rajasin ne Instagramin tapaan neliö muotoon. Kuvat ovat nyt esillä yhtenä sarjana.

Tallennettu kategorioihin Valokuvaus | Avainsanoina , , | Jätä kommentti

Kohti uusia suuntia – Moskus: Mestertyven

Moskus: Mestertyven (Hubro Music, 2014)

Moskus: Mestertyven (Hubro Music, 2014)

Norjalaisen Moskus-trion toinen levytys ”Mestertyven” (Google-kääntäjän mukaan suomeksi Mestarivaras) on vuonna 2012 niinikään Hubro-merkillä ilmestyneeseen ”Salmesykkel”-esikoislevyyn verrattuna selkeä askel uuteen suuntaan. Debyyttilevy, hieno levy toki sekin, seurasi pitkälti pohjoismaisen jazzin ja nykyajan pianotriojen perinteitä, mutta uutuus liikkuu jännittävästi aivan omaperäisessä ja jopa ennenkuulemattomassa maastossa.

”Mestertyven” koostuu yhdestätoista kappaleesta, joista suurin osa kestää vain pari kolme minuuttia, pisinkin raita vain viisi minuuttia. Jazzesityksiksi harvinaisen lyhyet kappaleet äänitettiin Risørin vanhassa puukirkossa ilman tarkkoja ennakkosuunnitelmia kiertueilla ja harjoituksissa syntyneiden ideoiden pohjalta.

Tiiviit kappaleet keskittyvät yhteen ideaan ja näkökulmaan kerrallaan, eikä pitkiin jaaritteluihin ja kehittelyihin jää aikaa. Kappaleiden lyhyestä kestosta huolimatta trion musiikki rakentuu usein minimalistisen toiston avulla rakennetun jännitteen varaan. Rajat sävellyksen ja improvisaation sekä solistin ja kompin välillä katoavat kokonaan. Syntyy kirkkaassa valossa loistavia aforistisen pelkistettyjä ääniveistoksia.

Moskus: Mestertyven (Hubro Music, 2014)

Anja Lauvdal, piano, Fredrik Luhr Dietrichson, basso, Hans Hulkbækmo, rummut

Tallennettu kategorioihin Jazz, Valon kuvia suosittelee | Avainsanoina , , , | Jätä kommentti

Marraskuuta, maisemia ja saksofonin poltetta

Nassaun Fasaani Joensuussa 18.11.2014

Nassaun Fasaani Joensuussa 18.11.2014

Aki Rissanen & Jussi Lehtonen Quartet: With Dave Liebman (Ozella Music, 2014)

Mestari-oppipoika-asetelma ei lainkaan havaittavissa, kun nuoren polven suomalaisset jazzmuusikot Aki Rissanen (piano), Jori Huhtala (basso) ja Jussi Lehtonen (rummut) kohtaavat opettajansa, amerikkaisen saksofonistin ja pedagogin Dave Liebmanin (s.1946). Kotimaisella kolmikolla on yllin kyllin taitoa ja näkemystä, jotta eri sukupolvet voivat asettua tasavertaisina taiteilijoina samalle viivalle. Eikä amerikkalaisella ja eurooppalaisella jazzkäsitykselläkään näytä olevan niin kovin suurta eroa.

Liebmanin kuumasti polttavat julistukset asettuvat kiinnostavasti rinnan Rissasen viileämmän etsiskelyn kanssa. Kun kaiken taustalla komppipari Huhtalo-Lehtonen kantaa, elää ja svengaa dynaamisesti, syntyy kohtaamisesta levykokonaisuus, joka on kansitaidetta myöten vahvaa työtä. Vain sisäkannen yhtä aikaa yli- ja alivalottuneet muotokuvat eivät yllä samalle korkealle tasolle.

Nassaun Fasaani: Return (Fredriksson Music, 2014)

Rumpali Toni Porthenin ja saksofonisti Joonatan Raution luotsaama, kenties kieli poskella nimetty, Nassaun Fasaani soittaa vetävää jazzfunkia. Kvintetti svengaa hyväntuulisesti komppiryhmän kolmikon vauhdittamana, kun Juho Kivivuoren napakka basso liittyy joustavasti osaksi Porthenin rumpujen ja Abdissa Assefan lyömäsoittimien paikoin räiskyvää yhteispeliä.

Joonatan Rautio vastaa levyn sävellyksistä ja kunnostautuu myös sekä sävellystensä tarttuvien melodioiden ilmeikkäänä tulkkina että viiltävän intensiivisenä solistina. Myös Jussi Fredriksson nousee esille, varsinkin hänen sähköpianonsa ilahduttaa kekseliäänä sooloäänenä. Nassaun Fasaanin kaltainen musiikki on kuitenkin parhaimmillaan elävänä kuultuna, sillä vetäväkään groove ei tallennettuna täysin tavoita konserttielämyksen läsnäolon tuntua.

Harri Kuusijärvi Koutus: Koutus (Sibelius Academy, 2014)

Pellon Lankojärveltä kotoisin olevan harmonikkataiteilija Harri Kuusijärven Koutus-triossa soittavat Kuusijärven lisäksi kitaristi Veikki Virkajärvi ja Elifantree-yhtyeestä tuttu rumpali Tatu Rönkkö. Hurjimmillaan trio maalaa alkuvoimaisia maisemakuvia ja sekoittaa progerockin, nykymusiikin ja jazzinkin elementit villiksi myrskyksi.

Toisaalta kun trio hiljentyy herkistelemään, henkii musiikki kuulasta kesäyön valoa. Moneen eri suuntaan avautuva Koutus ei antaudu helposti genre-rajojen kahleisiin, vaan se on luokiteltava yksinkertaisesti mielenkiintoisen, jännittävän ja siis hyvän musiikin lokeroon.

Joona Toivanen Trio: November (Cam Jazz, 2014)

Marraskuu (”November”) on talven odotukseen pelkistyneen maiseman kuukausi, jonka hämäryydestä vähäinenkin valon kajastus erottuu selvästi. Pianisti Joona Toivasen trion vähäeleinen levytys kieltämättä henkii nimensä mukaista hiljaista valoa ja riisutun syksyistä tunnelmaa.

Joona Toivasen lisäksi triossa ovat mukana hienovaraisen kauniilla soundilla soittava basisti Tapani Toivanen ja moni-ilmeinen rumpali Olavi Louhivuori. Kauan yhdessä toiminnut trio soi kuin yhtenä instrumenttina ja työstää tarkoin harkituin vedoin surumielisen kaunista musiikkia. Vaikka maailmassa lienee jo liian monta lyyrisen herkkää pianotrioa, on ”November” niin taiten, jopa loisteliaasti toteutettua musiikkia, että levyn julkaiseminen on täysin perusteltua.

Tallennettu kategorioihin Jazz | Avainsanoina , , , , , , | Jätä kommentti

Vinyylin viehätys – The Quartet: Loaded

The Quartet: Loaded (Leo Records, 1980)

The Quartet: Loaded (Leo Records, 1980)

Edward Vesala soitti 1970-ja 1980-luvuilla paljon puolalaisen trumpetistin Tomasz Stańkon kanssa. Myös saksofonisti Tomasz Szukalski kuului tuolloin Vesalan läheisiin kumppaneihin. Ilmeisesti juuri näiden yhteistyökuvioiden kautta Szukalskin kvartetti päätyi levyttämään Vesalan Leo Records-levymerkille. Musiikki äänitettiin Helsingissä Soundtrack-studiolla 4.11.1979.

Sessioissa tallennettu levy ”Loaded” ilmestyi seuraava vuonna. Levyllä on neljä pitkähköä (8-12 minuuttia) raitaa, kaksi albumin kummallakin puolella. Kaikki kappaleet ovat pianisti Sławomir Kulpowiczin päteviä sävellyksiä.

Levyn avaava ”Mr. Person” paljastaa heti ensi tahdeistaan levyn juonen. Kyse on taitavan jazzyhtyeen vahvasta musiikista, jossa elää voimakkaasti läsnä 1960-luvun amerikkalaisen free jazzin ja erityisesti John Coltranen henki. Näin jälkikäteen ajatellen on jopa hieman yllättävää, että musiikissa ei juurikaan kuulu niitä eurooppalaisen jazzin sävyjä, mitkä värittivät useimpia Vesalan Leo Recordsin tuotantoja.

Szukalskin saksofonin soundissa on esikuvan poltetta, Sławomir Kulpowicz hallitsee McCoy Tynerinsa ja komppipari Paweł Jarzębski-Janusz Stefański osaa rakentaa tyylinmukaisen kompleksisen svengipohjan. A-puolen toinen raita, napakka melodia ”Macondo” jatkaa samalla reseptillä, vaikka Szukalski vaihtaa sopraanosaksofoniin.

B-puolen alussa ”The Promise” avautuu pianointron ja piano/tenorisaksofonin dueton kautta aiempaa lempeämpään svengiin. Levyn päättää ”Train People”, jonka pitkässä johdannossa Szukalski vaihtaa saksofonin bassoklarinettiin. Musiikki saa silloin etnosävyjä, mutta yhtye hakeutuu pian intensiivisen tenorin johdolla jo A-puolelta tutuksi tulleeseen voimasvengiin. Kokonaisuus on riittävän vaihteleva, jotta levy on ilmeisistä Coltrane-vaikutteistaan huolimatta hienoa ja ajatonta jazzia, joka kestää kuuntelua edelleenkin.

”The Loaded”  oli kvartetin toinen levy, joka jäi myös yhtyeen viimeiseksi levyksi. Esikoinen ”The Quartet” (Poljazz, 1979) oli ilmestynyt vuotta aiemmin. Maciej Nowotnyn mukaan kvartetin toiminta loppui samalla, kun kenraali Jaruzelskin vuonna 1981 julistama poikkeustila lopetti puolalaisen jazzin 1960-luvulla alkaneen kukoistuskauden.

The Quartet: Loaded (Leo Records, 1980)
Tomasz Szukalski, saksofonit, bassoklarinetti, Sławomir Kulpowicz, piano, Paweł Jarzębski, bass, Janusz Stefański, rummut

Tallennettu kategorioihin Jazz, Levyhyllystä, Valon kuvia suosittelee | Avainsanoina , , , , | Jätä kommentti

Kiehtovan omaperäinen – Matt Ulery: In the Ivory

Matt Ulery: In the Ivory on

Chicagossa vaikuttava basisti ja säveltäjä Matt Ulery on hyvin mielenkiintoinen musiikintekijä. Hänen on musiikkinsa on niin omaperäistä, että en keksi suoraa vertailukohtaa sitä kuvaamaan. Musiikissa on luonnollisesti paljonkin tuttuja aineksia, mutta Uleryn minimalismin, romanttisen kamarimusiikin, indie rockin, Balkanin rytmien ja jazzin yhdistelmä on ainutlaatuisen kiehtovaa ja omalla äänellä puhuvaa.

Uleryn uusin levytys on Dave Douglasin Greenleaf Music -levymerkillä julkaistu tupla-cd ”In the Ivory”, jolla pianisti Rob Clearfieldin, rumpali Jon Dietemyerin ja Uleryn perustrio svengaa kevyen vaivattomasti. Jousien, huilun, klarinetin ja lyömäsoittimien muodostama lämmin kamariorkesteri rakentaa komppikolmikon notkean rytmin päälle hehkuvan sointimaton, joka herättää visuaalisia ja elokuvallisia mielleyhtymiä.

Musiikin lisäksi Ulery on kirjoittanut viiteen sävellykseensä myös pätevät laulutekstit, jotka puolalaissyntyine laulaja Grażyna Auguścik (neljä laulua) ja Sarah Marie Young (yksi laulu) tulkitsevat tyylikkään vähillä eleillä. ”In the Ivory” on kokonaisuutena hieno levytys, älykästä, lämmintä ja puhtaan kaunista musiikkia.

Matt Ulery: In the Ivory (Greenleaf Music, 2014)
Rob Clearfield, piano, Matt Ulery, bass, Jon Dietemyer, rummut, Zach Brock, Yvonne Lam, viulut, Dominic Johnson, alttoviulu, Nicholas Photinos, sello, Timothy Munro, huilu, Michael Maccaferri, klarinetti, Lisa Kaplan, piano, Gregory Beyer, marimba, vibrafoni, berimbau, Sarah Maria Young, laulu, Grażyna Auguścik, laulu

Matt Uleryn orkesteri soittaa videolla musiikkia Uleryn edelliseltä levyltä ”By A Little Light” (Greenleaf Music, 2012).

Tallennettu kategorioihin Jazz, Valon kuvia suosittelee | Avainsanoina , , , , | Jätä kommentti

Joki jäätyy


 Talvi tulee ja väylä jäätyy vähitellen.

Tallennettu kategorioihin Valokuvaus | Avainsanoina , , , | Jätä kommentti

Tom Rainey: Obbligato – ohivilahtavia jazzstandardeja

Tom Rainey: Obbligato (Intakt Records, 2014)

Tom Rainey: Obbligato (Intakt Records, 2014)

Amerikkalaisen laulukirjan klassikot eli vanhoista musikaaleista ja elokuvista valikoituneet ikivihreät, elävät edelleen jazzmuusikoiden ohjelmistossa standardeina. Jazzissa standardeja on käsitelty kärjistäen ilmaistuna kahdella eri tavalla. Perinteisesti ajattelevat muusikot armahtavat perinteisesti asennoituvia kuulijoitaan ja pysyttelevät uskollisina melodioille.

Musiikilliseen seikkailua kannattavat muusikot suhtautuvat sen sijaan perinnesävelmiin innoituksen lähteenä ja jättävät melodioista kuulijoiden pureskeltaviksi vain viitteitä. Rumpali Tom Raineyn johtaman kvintetin ”Obbligato”-levy lukeutuu tähän jälkimmäiseen ryhmään, kun se pelkistää standardimelodiat ohimennen vilahtaviksi vihjeiksi ja katkelmiksi.

Taidokas yhtye työstää tutuista aineksista jazzia, jonka pääpaino ei ole perinteisessä teema-soolot-teema -asetelmassa, vaan ilmeikkäästi ja moni-ilmeisesti sovitetussa kamarimusiikillisessa vuoropuhelussa. Kaikki kvintetin muusikot ovat itsestäänselvästi vahvoja ja omaperäisiä sooloääniä. Niinpä muusikoiden sooloillekin on varattu tilaa hienovaraisesti svengaavassa ja ilmavasti tallennetussa yhtyesoiton kudoksessa.

Kvintetin älyllisesti latautunut musiikki säteilee kuitenkin samalla emotionaalista lämpöä ja mietteliästä intensiteettiä. ”Obbligato” on kaunista akustista jazzia, jossa cool jazzin perinteet ja vapaa ilmaisu nivoutuvat saumatta yhteen. Levy nousee kirkkaasti vuoden parhaiden joukkoon.

Tom Rainey: Obbligato (Intakt Records, 2014)

Tom Rainey, rummut, Ralph Alessi, trumpetti, Ingrid Laubrock, saksofoni, Kris Davis, piano, Drew Gress, basso

Tallennettu kategorioihin Jazz, Levyhyllystä, Valon kuvia suosittelee | Avainsanoina , , , | Jätä kommentti

Markus Pesonen hakee joukkorahoitusta

Kitaristi/säveltäjä Markus Pesonen hakee joukkorahoituksella tukea laajalle kiertueelleen ”Markus Pesonen Hendectet – Kerran Itämeren ympäri kiertue”, jota jokainen kiinnostunut voi eri tavoilla mesenoida Mesenaatti-palvelun kautta. Kiertue osuu yksiin Pesosen kansainvälisen Hendectet-orkesterin uuden Padme-levyn (Barefoot Records, 2014) julkaisun kanssa.

Valon kuvia -blogi suosittelee sekä uutta levyä että kiertueen tukemista. Tutustu hankkeeseen Mesenaatti.me – sivulla: Markus Pesonen Hendectet – Kerran Itämeren ympäri kiertue.

Ensikuuntelussa lupaavan hienolta kuulostavasta levystä tulee arvio blogiin jossain vaiheessa. Sitä ennen yhtyeen musiikkiin voi tutustua Soundcloudissa ja YouTubessa.

Tallennettu kategorioihin Jazz, Valon kuvia suosittelee | Avainsanoina , , , , , | Jätä kommentti

Markku Ounaskari – Yrjö 2014

Markku Ounaskari #Onnea! #Yrjö2014 #jazz #finnishjazz #rummut #drums

Onnea!

Tallennettu kategorioihin Jazz | Avainsanoina , , , | Jätä kommentti