Ensimmäinen Art Breaks Walls -tunnustuspalkinto Mikko Innaselle 

Mikko Innanen, Raahen Rantajatsit 2022

Helsinki Jazz ry on päättänyt jakaa ensimmäisen Art Breaks Walls -tunnustuspalkintonsa saksofonisti, säveltäjä Mikko Innaselle. Art Breaks Walls on jazzin, improvisoidun musiikin ja nykymusiikin alalla toimivalle arvostetulle taiteilijalle jaettava aivan uusi tunnustuspalkinto, joka on suuruudeltaan 4995€.

Palkinnon tavoitteena on edistää jazz-musiikin, improvisoidun musiikin ja nykymusiikin tunnettuutta maassamme, nostaa näitten laatua ja rohkaista alan aktiivisia toimijoita rikkomaan taiteitten välisiä raja-aitoja. Tunnustuspalkinto annetaan ansioituneelle taiteilijalle, joka on toiminnallaan edistänyt edellä mainittuja tavoitteita, toimii yhä aktiivisesti alalla ja kehittää taiteellista toimintaansa esittävän taiteen edelläkävijänä. Mikko Innanen todellakin täyttää ensimmäisenä palkinnonsaajana nämä korkeat vaatimukset.

Palkinnon saajan valitsee Helsinki Jazz ry:n asettama raati. Palkinnon rahoittaa jazzaktivisti ja kulttuurimesenaatti Hannu Luntiala, joka on myös palkintoraadin jäsen.

Art Breaks Walls -tunnustuspalkinto jaettiin Hakasalmen huvilassa jaZZanti-konsertin yhteydessä 4.12.2023. Mikko Innanen esiintyi tilaisuudessa yhdessä norjalaisen basistin Ingebrigt Håker Flatenin kanssa.

Valon kuvia -blogi onnittelee Mikko Innasta palkinnon johdosta!

Mikko Innanen, Raahen Rantajatsit 2022

Lue lisää Helsinki Jazz ry:n toiminnasta: Helsinki Jazz ry.


Posted

in

by

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ensimmäinen Art Breaks Walls -tunnustuspalkinto Mikko Innaselle ”

  1. Pertti Kinnunen avatar
    Pertti Kinnunen

    Suurimmat onnittelut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.